€ 85,00

Uw prijs incl. BTW

* Een huurdag is een kalenderdag, welke begint om 08.00 uur en eindigt om 24.00 uur.
Exclusief €5,- administratiekosten.

Ophalen vanaf 08.00 uur met uitzondering van zaterdag: 08.30 uur

Opel 8 VTG-30 Movano | DIESEL | Dubbele cabine XXL | KM Vrij! | 6 personen

Opel 8 VTG-30 Movano | DIESEL | Dubbele cabine  XXL | KM Vrij! | 6 personen

Algemeen


FFBUSJEHUREN.NL STAAT SINDS JAAR EN DAG BEKEND OM ZIJN KILOMETERVRIJ AUTOVERHUUR!
U weet al voordat u vertrekt exact wat u betaald heeft aan onze voordelige huurpremie.  

DUBELE CABINE MEERPERSOONS BUS ( 6 ) !
Wow wat een bagage ruimte.....................


Met 6 personen een lang weekeinde erop uit, met de muziekband op pad, of gewoon voor u dagelijks werk, dan hebben wij de juiste bus voor u. 

Deze Opel Movano dubbele cabine 6 Persoons XXL Uitvoering is veelzijdig in zijn gebruik! Met een zeer grote laadruimte van 6m3 kunt u alles gemakkelijk meenemen, En dankzij zijn ruime formaat zit u 6 er ook nog een comfortabel in.


De Opel Movano  is een bekende bestelauto is het straatbeeld, heeft een grote 6m3  laadruimte, Tevens is het een goed hanteerbare bestelauto, prettig in zijn rijgedrag !  Voorzien van vele gemakken, onder andere airco. De getoonde prijs is zelfs inclusief Btw, Wil u risico,s voorkomen dan zou u deze af kunnen kopen tegen een vergoeding van een laag bedrag. 

Wilt u er een verhuispakket, dekens, steekwagen en dergelijke bij huren dan hebben wij deze voor u beschikbaar, zolang de voorraad strekt. 

Heeft u verder nog vragen bel of App dan met 06 1500 1500  ( 8.00uur t/m 17.00uur ) zoals gewoonlijk, helpen wij u graag. 

Wilt u mij per direct huren vul dan het "direct huren" formulier in, en dan zetten wij de bus voor u klaar zodat u per direct kunt vertrekken naar u bestemming.

TOT SNEL !

ZEGT HET VOORT. TER INFORMATIE :
Geachte huurder  M/V : Wij zouden het prettig vinden als u de bus weer bij ons inlevert met een schone laadruimte en een schone cabine, Roken staan wij niet toe in onze voertuigen ! De bus krijgt u vol brandstof van ons mee, levert u deze weer bij ons in dan graag ook weer VOL terug !  Rijdt voorzichtig houdt u aan de snelheid Bekeuringen is zonde van je geld ! 
Niet Afgetankt: Boete € 25.-
Bekeuring gemaakt : Administratiekosten € 25.- 
Roken ( aantoonbaar ) in onze voertuigen : Boete € 250.- 
LET OP!
Alle koerierdienst bedrijven hebben een huur limiet van 300 km per dag!​
Daarboven zijn de extra gereden kilometers 030 cent per kilometer meerprijs. En een borgstelling van 2x de aangegeven borg:   Bestelbus Klein €250. / Middel en Groot € 350.- /  Bakwagen.€500.- 


Vele steden mag u niet binnen met een dieselbus, het is daarom verstandig om aan te vragen welke milieu sticker deze bus heeft, Evenwel mag u wel de ringwegen betreden. Dus bij parkeren buiten de stadsring loopt u nergens geen risico. 
De huurder is ten aller tijden zelf aansprakelijk voor de verkeers en milieuregels van de te bezoeken steden.
 

Specificaties

Airco

Electrische ramen

Radio-cd+ aux aansluiting

Borgstelling €350.-

Lage Weekprijs !

Midweek verhuur maandag tot vrijdag tot 17:00 uur voor €340